FOTO/VIDEO EXCLUSIV Lavinia Pârva s-a rupt în figuri ca "Zâna" la concertul lui Ştefan Bănică

14 decembrie 2014 22:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Concertele lui Ştefan Bănică de la Sala Palatului au rămas la fel, de 13 ani încoace, dar femeile din primele rânduri s-au schimbat. Sâmbătă seara, locul din public al Andreei Marin a fost luat de Lavinia Pârva, care “s-a străduit” să o copieze cât mai bine pe fosta “Zână a Surprizelor”.

Nu s-a dezis! Ştefan Bănică (47 ani) a avut trei concerte de excepţie la Sala Palatului, în acest weekend, iar din primele rânduri n-au lipsit membrii familiei sale, care l-au încurajat aşa cum fac în fiecare an. De data aceasta am avut însă parte de o schimbare radicală.

Dacă în trecut, la spectacole era susţinut de fosta lui soţie, Andreea Marin, acum artistul a fost aplaudat frenetic de către actuala lui iubită. Astfel, la cel de-al doilea spectacol pe care l-a susţinut sâmbătă seară, Ştefan a fost sorbit din priviri de Lavinia Pârva (30 ani). Bruneta a stat lângă mama cântăreţului, Sanda Vlad Liteanu, care întotdeauna s-a înţeles bine cu partenerele de viaţă ale fiului său. De asemenea, lângă ele s-a aflat şi Radu Ştefan (12 ani), băiatul pe care Ştefan Bănică îl are cu fosta iubită, Camelia Constantinescu.

Artistul i-a dedicat o piesă mamei sale, intitulată chiar ”Mama”, iar Sanda Vlad Liteanu s-a ridicat şi l-a aplaudat pe fiul ei, în picioare, cu lacrimi în ochi. La un moment dat, pe scenă a avut loc duelul rock and roll, susţinut de Ştefan alături de dirijorul şi violonistul Nicolae Botgros, iar ritmurile săltăreţe au ridicat-o din scaun pe Lavinia Pârva. Bruneta a început să danseze cu nonşalanţă, aşa cum făcea pe vremuri şi Andreea Marin la Sala Palatului, la celebrele concerte de Crăciun ale lui Ştefan Bănică. Culmea, până şi la vestimentaţie s-au potrivit cele două.

Lavinia era îmbrăcată în pantaloni şi cămaşă albă, la fel cum purta şi Andreea Marin la concertul din 2011. Lavinia l-a aclamat în picioare pe Bănică şi a dansat non-stop, până la sfârşitul concertului iubitului ei.

A fugit de la «X-Factor» ca să cânte, apoi s-a întors în juriu

Vineri, Ştefan Bănică a trebuit să alerge imediat de la concertul său de la Sala Palatului, pentru a putea fi în direct la “X-Factor”, unde se află în juriu. Tomai de aceea, cântăreţul a rugat un bun prieten, respectiv pe Cristi Minculescu, să-l înlocuiască până când va ajunge el. Numai că acesta n-a avut ce să jurizeze, întrucât concurenţii lui Ştefan Bănică au fost puşi la finalul emisiunii, pentru ca artistul să poată ajunge la timp. El a reuşit să împace şi capra şi varza, după ce a lipsit din emisie circa o oră şi patru zeci de minute.

A strâns 280.000 € în 3 zile

Cântă de ani de zile în spectacole de Crăciun, păstrează tradiţia şi se menţine în atenţia publicului, însă îşi umple şi conturile. Numai din cele trei concerte susţinute weekend-ul trecut la Sala Palatului, artistul s-a îmbogăţit considerabil. Dacă facem o socoteală, din trei cântări la Sala Palatului, cu câte 4.060 de locuri şi la un preţ de 100 de lei biletul în medie, Bănică a strâns nu mai puţin de 1.218.000 lei dintr-un foc, adică aproximativ 283.000 €

Mai multe