Francisca, în ipostaze fierbinţi în vacanţă!

27 august 2018 23:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Francisca, artista care deoseori este comparată cu celebra Kim Kardashian, îşi merită pe deplin acest renume. În vacanţa pe care a petrecut-o în Grecia, cântăreaţa ne-a convins că are multe puncte în comun cu starleta americană. Bruneta noastră a pozat sexy pe plajă în costum de baie şi e limpede pentru toată lumea acum de ce fanii i-au găsit asemănări cu vedeta de la Hollywood.

Francisca a petrecut o vacanţă de vis, unde s-a relaxat pentru câteva zile. A ales o destinaţie, preferată de mulţi români, dar deşi a dat peste mulţi conaţionali, cântăreaţa s-a simţit foarte bine şi a profitat din plin de peisajele exotice.

"Am fost în Halkidiki, pe braţul Kassandra. Am fost cu familia. A fost foarte frumos. Am stat într-un resort drăguţ. Am avut nisip fin, apă limpede, ingrediente care m-au convins să stau să lenevesc . În câteva cuvinte a fost o vacanţă relaxantă, cu plajă, mâncare şi somn. Mi+-m încărcat bateriile aici", a povestit Francisca. 

Arista și iubitul ei, luptătorul MMA, Bogdan Lățescu au spus un "da" hotărât în fața ofițerului Stării Civile, în urmă cu fix o lună. Cei doi și-au unit destinele  într-o ceremonie de basm care a avut loc la un conac din Botoșani, orașul natal al cântăreţei. La petrecere au chefuit până în zori, 130 de invitați, rude și prieteni ai celor doi miri.

Mai multe