Fratele Ancăi Badiu a fost găsit mort în Spania!

7 august 2015 14:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fratele cântăreței s-a stins din viață în Spania, unde se afla în vacanță. Anca Badiu (36 de ani) a anunțat că Mircea a fost găsit mort, însă nu știe cum a sfârșit acesta.

Artista a făcut un anunț sfâșietor pe pagina ei personală de Facebook. Fratele ei, care a fost și colegul său în trupa B Brothers, a fost găsit fără suflare vineri dimineață (7 august). Mircea Badiu, pe care prietenii îl numeau Mirco, avea doar 43 de ani.

Fratele meu Mircea s-a strins din viață! Mircea te voi iubi mereu”, a scris cântăreața pe o rețea de socializare.

Fratele Ancăi se afla în vacanță în Spania și a dorit să își petreacă seara într-un club, potrivit site-ului replicavedetelor.ro. Artista a avut o presimțire încă dinainte ca Mircea să plece din țară.

În urmă cu doar câteva zile, Mircea a spus entuziasmat că a fost promovat ca asistent manager la Kiehl’s, apoi și-a luat o vacanță și a plecat în Spania. L-am rugat să nu o facă, parcă simțind ce va urma să se întâmple”, a mărturisit Anca Badiu.

Cântăreața așteaptă rezultatele autopsiei pentru a afla motivul pentru care fratele ei s-a stins din viață. Mama Ancăi a murit la aceeași vârstă ca Mircea. Anca Badiu este copleșită de durere și a declarat că Mirco era: „o persoană inteligentă, talentată, mereu cu zâmbetul pe buze și l-am iubit enorm. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”.

Mai multe