Fratele geamăn al regretatei actriței Aimée Iacobescu e sfâșiat de durere: “Mă simt al nimănui!”

4 septembrie 2018 13:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dorel Iacobescu (71 de ani) nu și revine nici acum, la șase luni de la decesul surorii sale dragi, actrița Aimee Iacobescu, care a suferit de cancer la sân. Suferința lui a fost însă dublată de decesul mamei lor, survenit pe 4 august. Bărbatul, stabilit la Paris, ne-a vorbit despre toate aceste necazuri care s-au abătut ca un blestem asupra familiei.

În urmă cu șase luni, Dorel Iacobescu și-a condus sora pe ultimul drum, iar luna trecută și-a înmormântat și mama. Suferința lui este cumplită: “Trec printr-o periodă tare dificilă, mă simt al nimănui, acum sunt într-o altă categorie pentru că nu mai ești copilul nimănui. Luna trecută, pe 4 august, a murit și mama, a făcut o comoție cerebrală și a plecat și ea în Ceruri. A fost în comă timp de trei săptămâni, nu a apucat să-mi mai spună  nimic înainte să moară pentru că nu mai putea vorbi”, a declarat Dorel Iacobescu, pentru Click!

Bărbatul, stabilit de 40 de ani în Franța, crede însă că nimic nu este întâmplător: “Când sora mea a murit, eu eram în România, lângă patul ei. Venisem în vacanță, în țară, ca să îmi văd rudele, dar s-a întâmplat ceva ce eu nu îmi doream niciodată, moartea ei.  Eram frați gemeni, ne-am înțeles mereu foarte bine”, a mai adăugat Dorel Iacobescu, cu lacrimi în ochi.

Mai multe