Fratele lui Sorin de la Akcent, condamnat la închisoare

24 aprilie 2015 9:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

A condus sub influenţa băuturilor alcoolice! Cosmin Brotnei, fratele fostului component al trupei Akcent, a ajuns în faţa judecătorilor, după ce a fost prins de poliţişti băut la volan.

Magistraţii l-au condamnat "pe inculpatul Brotnei Cosmin Liviu, la pedeapsa de 8 (opt) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului".

În prezent, Cosmin Brotnei este judecat pentru "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", într-un dosar înscris la Judecătoria Sectorului 1, potrivit portal.just.ro.

Primul termen de judecată a fost la începutul lunii martie, după ce instanţa a "constatat legalitatea sesizării instanţei (...) legalitatea administrării probelor şi efectuării actelor de urmărire penală" şi a "dispus începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul Brotnei Cosmin Liviu".

Magistraţii au suspendat executarea pedepsei pe durata unui termen de încarcerare de doi ani de la data rămânerii definitive a deciziei. Sorin Brotnei trebuie să muncească 60 de zile în folosul comunităţii. Decizia nu este definitivă. Pe durata termenului de supraveghere, Cosmin Brotnei trebuie să respecte următoarele măsuri stricte:

  • să se prezinte la serviciul de probaţiune de la domiciliul inculpatului, la datele fixate de către acesta;
  • să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
  • să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;
  • să comunice schimbarea locului său de muncă;
  • să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
Mai multe