Fratele și mama Ilenei Ciuculete, sfâșiați de durere la căpătâiul artistei

15 martie 2017 18:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marți seara, Ileana Ciuculete s-a stins din viață, pe patul de spital, în brațelei celui de-al treilea soț, lăsând în urma sa un val de durere în rândul familiei, prietenilor, colegilor de breaslă, dar și fanilor. Trupul neînsuflețit al cântăreței de muzică populară a fost depus miercuri la capela Bisericii Costeasca din Chitila, unde toți cunoscuții o vor putea plânge pe artistă până sâmbătă, când aceasta va fi înmormântată.

Cel de-al treilea soț, și cel care a fost alături de artistă în toate momentele de cumpănă din timpul căsniciei lor, s-a ocupat de toate demersurile necesare. Sicriul împreună cu crucea, care-i va veghea mormântul artistei, au fost depuse la capelă.

În urmă cu puțin timp, prietenii și familia s-au strâns la căpătâiul artistei să-și plângă durerea. 

Clipele prin care aceștia trec în acest moment sunt de nedescris. Cu ochii în lacrimi și inimile sfâșiată de durere, fratele și mama câtăreței plâng la capul surorii și fiicei. Fratele artistei, Aurel, pare că nu se mai poate opri din plâns, iar bătrâna mamă abia se mai ține pe picioare, fiindu-i foarte greu, ca mamă, să-și îngoape propriul copil.

Alături de familie s-a alăturat și Elena Merișoreanu, o bună prietenă și colegă de breaslă a artistei, în ochii căreia se citește disperarea. 

Trupul neînsuflețit al cântăreței de muzică populară, Ileana Ciuculete este depus în capela Bisericii Costeasca, din Chitilia și va rămâne acolo până sâmbătă cânda va fi îngropată. Oricine este așteptat să își ia rămas bun și să aprindă o lumânare la căpătâiul acesteia.

Mai multe