Frumusețile astea se pregătesc de Bac

2 iunie 2016 20:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri (3 iunie) este ultima zi de școală pentru liceeni, iar peste două săptămâni vor intra în febra examenelor de Bacalaureat. Vedetele se mândresc cu fiicele sau cu tinerelele lor iubite, care sunt nu numai frumoase-foc, ci și istețe.

Mugur Mihăescu, alias Garcea, din grupul ”Vacanța Mare” , s-a fotografiat joi (2 iunie), la serbare, alături de Ivona, în vârstă de 19 ani, care a absolvit Liceul ”Gheorghe Lazăr”, din București. Puștoaica  intenționează să studieze în străinătate, dar a promis că apoi va reveni în țară, pentru a se ocupa de afaceri. Și Mădălin Ionescu, vedeta postului Kanal D, e mândru nevoie-mare. 

Chipeșă și deșteaptă, Ștefania, fiica lui, a absolvit Liceul ”Jean Monnet”, din Capitală, și nu se teme de examenul de maturitate .

Cât îl privește pe politicianul Cristi Boureanu (43 de ani) acesta n-a lipsit de la balul de absolvire al iubitei sale, Laura Dincă.

Elevă la Liceul Internațional de Informatică București, acesta susține că s-a pregătit serios de examen: ”Dau Bacul la Geografie, Istorie și Română, apoi mă înscriu la Facultatea de Geografie”, ne-a spus Laura.

Mai multe