Fuego s-a pozat cu măicuța lui pe care o idolatrizează: ”Eu o strig Jeni, nu mama”

4 septembrie 2018 10:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paul Surugiu-Fuego (42 de ani) nu pierde nici un prilej să-și laude mama, care veghează și acum, ca lui să îi meargă bine. Celebrul solist a postat pe contul de Facebook o nouă fotografie cu Eugenia, dar și un mesaj de emoționant.

Paul Surugiu-Fuego (42 ani) recunoaște că mama lui, Eugenia, a făcut sacrificii mari pentru a-l crește și nu uită să-i mulțumească ori de câte ori are ocazia.

”Când era tânără, era o apariție în adevăratul sens al cuvântului. Deși muncea pe brânci pentru mine, pentru educația mea, își găsea mereu timp să se îngrijească și să fie elegantă. Anii, problemele de sănătate, pierderea tatei i-au adus schimbări fizice, dar nu i-au știrbit din dorința nebună de a mă vedea fericit, din spiritul special și din umorul negru ce o caracterizează. Mama, sau mai bine spus Jeni, după cum o strig eu de mic, e un adevărat personaj, un sprijin pentru mine, ființa care a zidit, de la începuturi, treptat, cărămizi de voință și bun-simț, la parcursul meu artistic. Mulțumiri încerc să-i aduc zilnic și mă bucur că o am aproape, dorindu-mi să prelungesc la infinit sănătatea și zâmbetul ei! Iubiți-vă mamele, părinții, indiferent de cât ar fi de stresanți, pisălogi sau dornici de a vă ști prea mult de grijă!”, spune Fuego despre mama sa, Eugenia.

Artistul a lansat și o piesă cu dedicație pentru mama sa, ”Iubesc o singură femeie”.

Mai multe