Fulgy, amendat cu 2.000 de lei. «Eu n-am inimă să bag oameni la puşcărie»

10 iulie 2021 14:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

După incindentul de vineri noaptea, Fulgy a dat sâmbătă de dimineață cu subsemnatul la Poliție. Inițial, fiul Clejanilor a vrut să depună plângere penală pentru sechestrare împotriva tatălui său, Ioniță, dar odată ajuns la secția de Poliție s-a răzgândit. "M-am sucit, că eu n-am inimă să bag oameni la puşcărie", a scris Fulgy Instagram, acolo unde a postat şi o fotografie cu cererea ruptă.

După apelul la 112 de vineri noaptea, fiul Clejanilor a fost amendat cu suma de 2.000 lei, pentru că a pus degeaba Poliția pe drumuri. "În dimineața de 10 iulie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că este lipsit de libertate, că nu poate părăsi imobilul. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 12, care l-au găsit pe apelant în fața locuinței.

În interiorul casei se afla familia acestuia, care la acel moment dormea. Având în vedere situația înregistrată, precum și alte aspecte reclamate, toate neconfirmate, tânărul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform O.U.G. nr. 34 din 2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență", se arată în comunicatul Poliţiei, remis sâmbătă dimineață.

Citește și:

Fulgy, un nou scandal în toiul nopții. A chemat Poliția și s-a plâns că e sechestrat de Ioniță de la Clejani

Mai multe