Fulgy, fiul Clejanilor, dat afară din cazino! «Nu m-a înjosit nimeni, am pierdut şi aici 300.000 de euro»

7 iunie 2021 8:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută a fost prins drogat la volan, Fulgy recidivează! Fiul Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani o ține din scandal în scandal. De data aceasta, a fost dat afară dintr-un cazino, situat într-un mall din Bucureşti! Fulgy a intrat în cazino în timp ce transmitea Live pe YouTube, astfel că toată lumea a putut urmări incidentul.

Lui Fulgy nu i-a ajuns uluitorul scandal de săptămâna trecută, când a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, în urma căruia s-a ales și cu dosar penal. Duminică, 6 mai, în jurul prânzului, fiul Clejanilor s-a dat în stambă în Mall Vitan. Fulgy a intrat în mall fără mască, transmițând de zor live pe YouTube. A fost imediat atenționat de bodyguarzi și rugat să-și pună masca de protecție.

Fiul Clejanilor a intrat apoi tot cu telefonul în mână în cazino, de unde a fost dat afară de un agent de pază. Fulgy a fost scos din cazino, împins practic de la spate, iar agentul a încercat să îi dea peste telefon, pentru ca acesta să nu mai filmeze. “M-a bruscat, deci m-a bruscat băiatul ăsta. Te-a văzut toată ţara", i-a strigat Fulgy agentului de pază, în momentul în care a fost azvârlit afară din cazino.

Ulterior, agentul l-a înjurat, iar Fulgy i-a promis acestuia că va rămâne fără loc de muncă, apoi l-a amenințat cu bătaia. ”Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum mă duc la secția 10 de Poliție. Îl bat pe ăla, dar am probleme la televizor. Nu e înjoseală asta. Oricum, am pierdut vreo 300.000 de euro și pe aici ”, a spus Fulgy, nervos, în Live-ul de pe YouTube.

Citește și:

Alex Velea, reacție furibundă după ce Fulgy, fiul Clejanilor, a jignit-o pe Antonia: «Trebuie să te internezi repede de tot»

Fulgy îl "denunță" pe Velea după ce a fost prins drogat de Poliție: “Am fost la el la studio, am inhalat canabis!”

Mai multe