Fulgy, fiul Clejanilor, se însoară după ce s-a lăsat de droguri. “Nora” Vioricăi și a lui Ioniță a câștigat ”Miss fotogenie”

28 mai 2021 12:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, este îndrăgostit-lulea! După ce a renunțat la droguri și s-a mutat într-un apartament de lux, fiul Clejanilor a făcut anunțul șoc: se însoară!

Fulgy (23 de ani) și-a prezentat noua iubită, pe care nu vrea să o mai țină departe de ochii curioșilor, și a postat primele imagini alături de ea. Fulgy a publicat pe Instagram și un filmuleț, în care se săruta tandru cu noua sa iubită și îi promite că o ia de nevastă.

Tânăra care i-a furat inima artistului se numește Roxana Ferariu și este deținătoarea titlului de ”Miss fotogenie” în anul 2019. “Ca de obicei, orice fac eu dă lumea peste cap, pentru că sunt o persoană autentică, spun lucrurilor pe nume, pe față și sunt foarte original ca mama mea și nu interpretez vreun rol sau joc vreo farsă sau am o strategie".

"Pur și simplu, am început să îmi arăt viața mea și am zis că dacă strâng la videoclipul ăla de pe TikTok 5 milioane de inimioare, mă însor cu ea. Jur! Sincer, e un challenge în primul rând și, în al doilea rând, ce să vă spun despre ea... este o fată super de treabă, super drăguță, la locul ei. Dacă ar fi să o arăt și să spun mai multe, cu siguranță o veți vedea în vlog-urile ce urmează, la mine, pe Youtube. Am decis amândoi să începem un drum în viață, să fim împreună, să avem o relație de prietenie și sper să fie totul ok și frumos”, a spus Fulgy, pentru Antena Stars.

Citește și:

Fulgy, fiul Clejanilor, internat în Spania, la dezintoxicare: "Tata a băgat în mine 800.000 de euro". Cum arată după reabilitare

«Îl aştept pe naşul Johnny Depp cu mici şi bere, în bătătură, la Clejani»

Mai multe