Fundul ăsta a costat 4.000 de euro! A meritat investiția?

14 august 2017 11:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Minivacanța de Sfânta Maria a fost prilejul perfect pentru vedetele noastre să facă parada operațiilor estetice pe plaja din Mamaia. Printre frumusețile care au luat cu asalt litoralul românesc în acest weekend prelungit s-a aflat și Brigitte Năstase, care și-a etalat silicoanele și fundul bombat artificial în Turcia.

Brigitte Năstase (40 de ani) a pus capăt crizei conjugale cu câteva intervenții estetice, care i-au ridicat nivelul încrederii în sine și i-au ușurat portofelul soțului ei de câteva mii de euro bune. Și cum nicio operație estetică nu e pe deplin reușită dacă nu primește girul publicului, Brigitte și-a expus corpul proaspăt tunat într-un costum de baie minuscul la plajă, în Mamaia.

Soția lui Ilie Năstase a ales un costum de baie din două piese argintiu, cu paiete, care i-a pus în valoare sânii operați și fundul bombat artificial într-o clinică din Turcia, la sfârșitul lunii mai.

Conștientă că este privită cu multă curiozitate de cei care au recunoscut-o pe plajă, Brigitte și-a arcuit spatele, a înaintat agale în apă, și-a aranjat slipul și a ridicat genunchii suficient de mult cât să sublinieze rontunjimile proaspăt achiziționate la nivelul fundului. De toți cei 4.000 de euro investiți!

La sfârșitul lunii mai, Brigitte s-a internat într-o clinică din Turcia pentru câteva intervenții estetice, printre care și mărirea fundului prin injectare de grăsime proprie. A fost a doua intervenție de acest fel pentru soția lui Ilie Năstase. Vedeta și-a mai bombat fundul în urmă cu doi ani.

Mai multe