Gabi Cristea nu şi-a mai văzut finuţa de şapte luni

15 august 2014 21:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabi Cristea (39 de ani) şi-a neglijat responsabilităţile de părinte spiritual de şapte luni încoace.

Vedeta tv nu a mai vizitat-o pe micuţa Riana, fiica Dianei Bişinicu (29 de ani), pe care a creştinat-o împreună cu fostul ei soţ, Marcel Toader, la scurt timp după ce au divorţat. Ultima dată când şi-a văzut fina a fost în februarie, când copila a împlinit un an, iar naşii ei i-au rupt turta.

De atunci, Gabi nu şi-a mai găsit timp pentru Riana. În schimb, Marcel Toader se vede regulat cu părinţii fetiţei, pe care i-a şi cununat împreună cu Gabi Cristea. Contactată de Click! şi întrebată în ce relaţii se mai află cu naşa ei de cununie, dar şi de botez a fiicei sale, Diana Bişinicu a preferat un răspuns diplomat.

La noi, la machedoni, relaţia dintre naşi şi fini trebuie să fie una strânsă, nu îmi doresc să fie ca la români, să te cunune şi pe urmă la revedere. Nu ne-am mai întâlnit cu naşa de ceva vreme, pentru că atunci când am avut noi timp nu a avut ea, şi invers”, ne-a spus cântăreaţa, care a recunoscut că Marcel Toader le este în continuare aproape.

”Ne vedem cu el cam o dată la trei săptămâni. De când ne-a cununat, naşul ne-a fost mereu aproape. Şi când era cu naşa, ne suna şi ne invita la masă în fiecare duminică”, ne-a mai spus Diana Bişinicu. Gabi Cristea a rupt legătura şi cu o altă vedetă, căreia i-a botezat copilul în perioada căsniciei cu Marcel Toader. Este vorba despre Silvia Ioniţă. Cele două nu mai vorbesc încă din perioada în care Gabi Cristea era măritată cu Toader.

Mai multe