Gabi Cristea și Tavi Clonda, prima vacanță peste hotare cu fiica lor. «A fost frumos, dar nu mai mergem»

17 septembrie 2018 18:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica lor nu a împlinit nici un an, dar Gabi Cristea și Tavi Clonda și-au luat inima-n dinți și au plecat în prima vacanță peste hotare cu micuța lor. Au ales un resort din Turcia, acolo unde s-au simțit minunat și s-au putut relaxa cu adevărat.

Pentru că Victoria este prea mică, aceasta și-a pierdut răbdarea rapid când a trebuit să aștepte alături de părinții ei în aeroport, așa că a început să se agite și să facă gălăgie, lucruri care i-au nemulțumit pe unii dintre pasageri. Asta i-a descurajat un pic pe Gabriela și Tavi, motiv pentru care au decis să nu mai meargă curând în aceeași destinație, pentru a nu o mai stresa pe fetiță.

"Am fost în vacanţă în Turcia, am fi vrut să mergem în Grecia. În primul an am zis să mergem cu avionul, că e mai comod pentru copil. A fost tare frumos, dar nu mai mergem. Am stat la un resort, unde aveai totul la-ndemână. Nouă ne place să vedem mai multe plaje, să ecplorăm, să nu stăm într-un singur loc. A fost bine, Victoria a fost super fericită. La întoarcere am avut întârziere vreo oră, am stat prin aeroport, a fost complicat, toată lumea era ruptă de oboseală. Erau nişte oameni în vârstă care voiau să doarmă şi fiică-mea făcea gălăgie", a povestit Gabriela Cristea în emisiunea "Prietenii de la 11", acolo unde a fost însoțită de Tavi Clonda și de fiica lor, Bella Victoria Margot.

Mai multe