Gabi Luncă nu o iartă pe Loredana! Războiul pe melodia furată continuă

24 martie 2016 16:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabi Luncă (77 de ani) și Loredana Groza (45 de ani) se războiesc de patru ani de zile prin tribunale. Cum instanța nu i-a dat câștig de cauză interpretei de muzică lăutărească, aceasta a contestat decizia magistraților. ”Mama a contestat decizia judecătorilor, pentru că nu e corectă”, a declarat pentru Click! fiica artistei.

Scandalul a început în urmă cu patru ani, când Gabi Luncă a decis să-i dea în judecată pe toţi cei care i-au preluat mai multe piese din repertoriu, fără să-i ceară acordul. Prima vizată a fost Loredana Groza, care a cântat "Într-o zi la poarta mea". 

Instanța nu i-a dat câștig de cauză interpretei de muzică lăutărească pe motiv că a introdus prea târziu acțiunea. Gabi Luncă nu a renunțat la proces și a contestat decizia. Cererea interpretei de muzică lăutărească a fost înregistrată la Curtea de Apel Bucureşti. 

Conform primei decizii a judecătorilor, Gabriela Onoriu, alias Gabi Luncă, a pierdut procesul cu Loredana și trebuie să-i achite acesteia peste 56 de mii de lei, adică peste 12 mii de euro, reprezentând cheltuieli de judecată. ”Mama a contestat decizia judecătorilor, pentru că nu e corectă. Este decizia ei, eu nu mă bag, dar ca și copil eu o susțin”, a declarat Rebeca Onoriu, fiica interpretei, pentru Click!

Mai multe