Gabi, mama ta va fi operată iar! Chiar nu-ţi pasă?

21 mai 2010 17:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Operată acum aproape o lună de pancreatită, Didina Cristea, mama vedetei Kanal D, este încă în stare critică, la Spitalul Universitar.

Medicii care o îngrijesc spun că femeia, de 58 de ani, mai trebuie supusă la încă o intervenţie chirurgicală.

Mai citeşte:

Au casa plină cu pozele Gabrielei Cristea

«Gabi a fugit, la 17 ani, cu un cameraman»

Gabriela Cristea a leşinat pe platourile Kanal D

«Soţul lui Gabi Cristea m-a ameninţat cu bătaia»

Gabriela Cristea şi-a abandonat mama în spital

Dacă mama Gabrielei nu s-ar fi imbolnăvit atât de tare, nimeni nu ar fi aflat adevărata dramă a familiei Cristea. Cel puţin asta spun tatăl şi fratele vedetei tv, care la numai 17 ani a întors spatele propriei familii şi şi-a văzut liniştită de viaţă.

Acum, Didina se luptă cu moartea pe un pat din Spitalul Universitar. După ce a fost operată de pancreatită, femeia şi-a revenit pentru scurt timp, însă starea s-a înrăutaţit de la o zi la alta. Femeia este ţinută în viaţă de aparate.

„ Este conştientă, simte tot, aude tot, dar nu poate să se mişte, să vorbească, este sedată", ne-a spus cu lacrimi în ochi Eugen, soţul femeii, atunci când l-am întrebat despre mama vedetei tv.

„Dacă nu era situaţia asta şi dacă Gabi se comporta normal, ca orice copil, nimeni nu avea să afle că ea a rupt legătura cu familia", a mai spus bărbatul.

De aproape o lună, de când această nenorocire a căzut pe capul familiei Cristea, tatăl şi fratele Gabrielei merg în fiecare zi la spital, nu înainte de a trece şi pe la biserică, rugându-se pentru sănătatea Didinei.

„De două zile, medicul Emil Marian Tomescu, cel care a operat-o, ne-a spus că acum o pregăteşte pentru o a doua intervenţie chirurgicală", ne-a mai spus, cu speranţă în glas, Eugen Cristea.

În ciuda acestei drame pe care o trăieşte familia ei, Gabriela Cristea pare de neclintit şi nu face niciun pas spre împăcarea cu cei apropiaţi.

Tatăl şi fratele o imploră să-şi viziteze mama

Eugen Cristea, tatăl Gabrielei, şi fiul său, Emil, sunt extrem de supăraţi pe aceasta că nu vrea să-şi vadă mama nici măcar pe patul de spital.

„Mama se luptă cu moartea de trei săptămâni. Nu a venit să o vadă nici măcar o dată. Este dureros, mai ales că mama întreabă mereu de ea, iar noi nu ştim ce să-i spunem", ne-a declarat cu lacrimi în ochi Emil Cristea, fratele vedetei.

Mai multe