Gabriel Cotabiță a pierdut lupta cu kilogramele la patru ani de când a fost în comă

2 aprilie 2019 14:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiță s-a îngrășat foarte mult la patru ani de când a fost în comă. În 2015, artistul a fost salvat printr-un miracol, iar acum nu se poate plânge că îi merge rău: s-a căsătorit, are cântări la greu, dar silueta lui nu mai e cea de odinioară. A luat atât de mult în greutate, încât verigheta abia îi mai intră pe deget.

La aproape patru ani de când a fost în comă pentru trei săptămâni, după ce a făcut infarct la sala de fitness a unui hotel din București, Gabriel Cotabiță (63 ani) a făcut furori la emisiunea iUmor de la Antena 1, împreună cu nașa lui de cununie, Delia.

Zâmbitor, plin de viață și cu glumele la el, Cotabiță și-a jucat perfect rolul, luându-i peste picior pe membrii juriului de la iUmor.

E limpede că artistului îi merge foarte bine după șocul din 2015, însă nu puțini au fost cei care au observat că silueta lui s-a modificat considerabil în ultima vreme. Cotabiță a luat în greutate aproape 20 kg, motiv pentru care verigheta abia-i mai încape pe deget.

Gabriel Cotabiță s-a însurat la un an după infarct

Momentele dificile prin care a trecut în 2015 l-au făcut pe Gabriel Cotabiță să-și regândească viața și să ia în sfârșit deciziile pe care le amâna de multă vreme. În septembrie 2016, artistul s-a căsătorit după șase ani de relație cu Alina Gabriela Munteanu, iubita lui mai tânără cu 30 de ani. Au fost cununați de Delia Matache și Răzvan Munteanu. Alina i-a fost alături artistului cât timp acesta a zăcut în comă și s-a rugat, împreună cu cele trei fiice ale acestuia din primul mariaj, ca el să-și revină.

Citește și:

Cât curaj! Gabriel Cotabiţă a intrat într-o operaţie care a durat 10 ore

Soția lui Gabriel Cotabiță nu vrea copii: „Nici nu se pune problema de un moștenitor”

Mai multe