Gabriel Cotabiță are deja o cameră rezervată în Vama Veche. Solistul ar trebui să plece în august pe litoral, așa cum era stabilit înainte de infract EXCLUSIV

21 iulie 2015 22:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Externat săptămână trecută, Gabriel Cotabiţă este acasă, urmează recuperarea medicală, iar prietenii nu ştiu cum să-l mai distreze. Fostul coleg de la Kanal D, Wilmark Rizzo, i-a rezervat deja cameră la hotel în Vama Veche, şi-l aşteaptă la festival.

După ce au aflat că Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a suferit pe 8 mai un stop cardio-respirator, la  o sală de sport din Bucureşti, aproape toţi colegii de breaslă au fost impresionaţi de drama lui. Timp de două luni, cât a stat la Spitalul Floreasca şi la Spitalul Elias, artistul a fost vizitat de Horia Moculescu, Sanda Ladoşi şi Mihai Bendeac. Cei care nu au reuşit să ajungă au comunicat în permanenţă cu fiicele acestuia: Eliza, Aela şi Milena.

O surpriză pentru Cotabiţă a fost şi vizita lui Wilmark. Fostul său coleg de la concursul KidSing, de la Kanal D, l-a căutat în urmă cu două săptămâni şi a fost uimit să vadă cât de bine se simte prietenul său. Micuţul Wil a glumit cu el, însă, totodată, i-a făcut şi o propunere serioasă.

„Starea lui de sănătate a evoluat considerabil şi are o memorie foarte bună. Avem planuri să ne vizităm la evenimentele noastre, aşa am stabilit. Am făcut un prim pas şi l-am pus în temă pe Gabi cu Festivalul de Salsa, care are loc între 3 şi 9 august, la Vama Veche. Ştie că are camera lui rezervată acolo, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut, şi nu are voie să lipsească. Fetele ştiu treaba asta şi chiar i-au spus că-l aştept în Vamă", a declarat coregraful, pentru Click!

Şi-a revenit miraculos

Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a suferit un stop cardio-respirator la 8 mai, în timp ce se afla la o sală de sport. A stat trei săptămâni în comă, iar şansele lui de a reveni la o viaţă normală au fost foarte mici. Totuşi, artistul s-a recuperat în proporţie de peste 90 la sută, după cum spun apropiaţii. Pentru a preveni alte probleme cu inima, i-a fost montat un defibrilator automat. Cotabiţă a fost externat săptămâna trecută, după 69 de zile de spitalizare.

Mai multe