Gabriel Cotabiță, despre relația cu soția tinerică: „E o femeie deșteaptă și periculoasă”

10 ianuarie 2018 17:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiță se simte un bărbat împlinit alături de soția care e mult mai tânără decât el. Cei doi și-au unit destinele la scurt timp după ce artistul și-a revenit din comă, iar de atunci, relația lor a fost extrem de strânsă.

Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătorit în toamna lui 2016, decizia care a surprins multă lume la acea vreme, având în vedere că artistul trecuse în 2015 printr-un stop cardio-respirator care l-a băgat în comă trei săptămâni. Imediat după ce și-a revenit, Cotabiță a hotărât că nu merită să-și petreacă bătrânețea în singurătate, mai ales că Alina a stat zi și noapte la căpătâiul său, cât timp s-a aflat în spital, după cum mărturisea artistul.

Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, Gabriel Cotabiță a dezvăluit câteva detalii despre relația sa cu tânăra soție. Spune că s-a săturat să mai fie el cel care ia toate deciziile și preferă să se bizuiască de acum doar pe judecata partenerei sale:

„Am obosit! Am obosit să mai dau directive, să spun ce să facă fiecare. Mai bine mă las condus. Prefer să o las pe Alina să mă conducă. Îmi face plăcere. E o mare bucurie să ai lângă tine o femeie deșteaptă. O femeie deșteapă e o femeie periculoasă”, a mărturisit Gabriel Cotabiță în cadrul emisiunii.

Mai multe