Gabriel Cotabiţă revine pe scenă cu o nouă piesă, după 26 de zile de comă. Click! îți prezintă câteva versuri emoționante ale melodiei VIDEO EXCLUSIV

22 iulie 2015 22:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce ironie! Când a înregistrat piesa „Camera mansardată”, compozitorul Andrei Tudor nici nu se gândea că melodia avea să marcheze revenirea în muzică a lui Gabriel Cotabiţă. Aceasta va fi primul cântec pe care solistul îl va interpreta după necazul prin care a trecut, iar Click! îţi prezintă câteva versuri emoţionante.

S-a scris mult despre accidentul lui Gabriel Cotabiţă (59 de ani), suferit pe 8 mai, într-o sală de sport a unui hotel din Bucureşti, însă nu s-a spus ce a făcut artistul cu o seară înainte.

În ajunul zilei fatidice, interpretul, împreună cu compozitorul Andrei Tudor, a înregistrat o părticică din piesa „Camera mansardată”, pe care cei doi urmau să o lanseze dacă viaţa n-ar fi avut acele planuri dure cu îndrăgitul solist.

„Am lucrat cu Gabi la piesă chiar înainte cu o seară de a avea accidentul. Joi am înregistrat ultimul pasaj şi vineri s-a întâmplat necazul. Am păstrat atâta vreme piesa şi nu ştiu de ce Kerestely a dat-o (n.r. compozitorul Andrei Kerestely a difuzat înregistrarea ieri, la Antena Stars). Oricum, aşteptăm să vedem ce va face casa de discuri Roton, cu care Gabi are contract. Un demo a fost trimis acolo”, a povestit Andrei Tudor pentru Click. La rândul lui, Kerestely a avut veşti bune pentru fani.

“Vocea lui Gabi nu a fost alterată. Este nărăbdător să revină pe scenă. Am vorbit cu el săptămâna trecută şi a fost foarte încântat de piesă. Pregăteşte proiecte frumoase şi colaborări cu artişti din ţară”, a spus Andrei Kerestely la Antena Stars. Aşadar, emoţiile s-au risipit. Cotabiţă va reveni pe scenă şi va practica meseria care l-a consacrat, mai ales că are deja o piesă pregătită. Versurile melodiei „Camera mansardată” sunt scrise de Cristina Trepcea şi vorbesc despre o poveste de dragoste, temă des întâlnită în melodiile lui Cotabiţă.

Acestea sunt versurile cântecului

"Eşti pe dinafară/ Timpul trece prin noi/

Cred că e vremea să spui apăsat/

Din ochii tăi văd că e adevărat/

Vino în camera mea mansardată/

Să nu te simţi vinovată/

Vino în camera mea mansardată/

Cum umblă dorinţa"

A stat internat 70 de zile

Gabriel Cotabiţă a fost internat pe 8 mai, iar după 26 de zile şi-a revenit din comă, spre surprinderea şi bucuria tuturor. A stat însă în spital, în total, 70 de zile, iar acum continuă recuperarea la domiciliu.

Andrei Tudor lucrează cu Generația de Aur

S-a născut pe 2 decembrie 1983 şi este fiul compozitorului Ionel Tudor şi al textierei Andreea Andrei. A absolvit Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti și este doctor în compoziție. Este unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori din generaţia tânără şi a lucrat cu mulţi artişti ai Generației de Aur, de la Nico, la Monica Anghel şi Gabriel Cotabiţă.

Mai multe