Gabriel Cotabiţă se luptă cu Poliţia pentru 765 de lei

7 august 2014 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiţă are proces cu Poliţia Română. Cântăreţul a fost amendat de oamenii legii, întrucât a parcat într-un loc nepermis. A primit o amendă de 765 lei, pe care a contestat-o în instanţă.

Gabriel Cotabiţă (58 de ani) speră să scape de o amendă “grasă”, cu care s-a procopsit. Acesta se judecă pentru o amendă în valoare de 765 lei, cu Poliţia Română. Conflictul cântăreţului cu oamenii legii a început la sfârşitul anului trecut.

Mai precis, pe 11 decembrie 2013, un echipaj al Poliţiei Locale a Sectorului 1 a constatat că artistul şi-a parcat neregulamentar automobilul, marca Dodge, pe Strada Stockholm din Bucureşti. Poliţiştii i-au trimis cântăreţului o solicitare, pentru a le comunica cine se afla la volanul automobilului Dodge, care  figurează pe numele său. Cotabiţă a refuzat să le spună oamenilor legii dacă el a condus sau nu automobilul respectiv, parcat neregulamentar. Drept urmare, interpretul s-a trezit, ulterior, cu o amendă “frumuşică”. 765 de lei a stabilit poliţia că trebuie să plătească Gabriel Cotabiţă pentru acest gest.

Uimit că amenda se ridică la o astfel de sumă şi deranjat că a fost sancţionat “doar pentru că nu a parcat unde trebuie”, interpretul a contestat, în instanţă, decizia oamenilor legii de a-l taxa cu suma amintită. Procesul e pe rol la Judecătoria Sectorului 1. Contactat de Click!, Gabriel Cotabiţă a refuzat să facă vreun comentariu pe marginea acestui subiect, însă continuă să spere că instanţa îl va scăpa de amenda încasată anul trecut. 

Andreea Marin și Smiley, amendați pentru viteză!

La începutul acestui an, Andreea Marin (39 ani) și Smiley (30 ani) au devenit pietoni. Cei doi au rămas fără carnet, din pricina excesului de viteză şi au primit o amendă de 765 de lei fiecare.

Smiley a fost prins cu 177 de km la oră, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, unde viteza limită era de 100 km la oră. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Andreea Marin, după ce un echipaj al poliţiei rutiere a prins-o cu viteză. “Zâna” a condus cu 104 km într-o zonă în care se circulă cu 50 km, dar a contestat amenda. Nici Smiley și nici Andreea  nu sunt la prima abatere.

Mai multe