Gabriel Cotabiță și Alina, la fel de îndrăgostiți, după 4 ani de căsătorie . Ce l-a convins pe artist să renunțe la burlăcie

7 septembrie 2020 9:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiță, în vârstă de 64 de ani, se poate considera un om fericit și împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață liniștită alături de cea care i-a fost alături de cea care i-a fost alături atunci când s-a confruntat cu o serie gravă de probleme medicale, în urmă cu câțiva ani. Cântărețul vorbește întotdeauna cu drag despre cea care l-a adus în fața altarului pentru a doua oară și alături de care își imagineză restul zilelor.

Alina este femeia care l-a convins pe Gabriel Cotabiță să meargă în fața altarului pentru a doua oară, deși nimeni nu credea că o să mai facă pasul acesta. Artistul recunoaște că partenera sa a demonstrat că îl iubește necondiționat atunci când i-a fost alături în cele mai grele momente din viață. În urmă cu cinci ani, cântărețul a suferit un accident vascular masiv, iar medicii s-au luptat pentru a-l salva. Alina a făcut ca recuperarea sa să fie una mai ușoară. 

Gabriel Cotabiță vorbește adesea despre cea care i-a devenit soție folosind termeni la superlativ. Motivele care l-au determinat să renunțe la brulăcie au fost unele simple din punctul său de vedere. Atenția pe care a demonstrat-o atunci când el s-a aflat într-o situație critică, pofta de viață,optimismul debordant, toate au contribuit la hotărârea lui Gabriel de a o cere în căsătorie "după șase ani de relație și o comă". 

”E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică. Mă rog, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă asta”, declara Gabi Cotabiță. 

Cum s-au cunoscut Alina și Gabriel Cotabiță

"Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obişnuit. Dar nu înrăit…Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, şi nu PR-ul, şi chiar repede, la vreo două ore după concert. Apoi, de Sfântul Mihail şi Gavril, i-am urat „La mulţi ani!“. Mi-a urat şi el mie, dar mi-a scris şi ceva de genul „Să-ţi păs­trezi zâmbetul fermecător“. Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat", a povestit Alina, despre modul în care l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț. 

Mai multe