Gabriel Dorobanțu: «Merele au potasiu şi te scapă de cârcei, în grădină se ţopăie în voie!»

7 octombrie 2018 19:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebrul solist, care a făcut istorie cu piesa ”Hai, vino, iar în gara noastră mică!”, s-a mutat în comuna Cornu, de mai bine de zece ani.

Acolo are o livadă cu pomi fructiferi, îndeosebi meri, anul acesta copacii fiind plini de fructe care îți lasă gura apă. Gabriel Dorobanțu (65 de ani) a postat pe contul lui de Facebook o fotografie cu recolta de mere, în dreptul căreia a adăugat și un mesaj: ”Merele au potasiu și te scapă de cârcei, în grădina mea se țopăie în voie!”.

De când s-a mutat pe Valea Prohovei, la aer curat, actorul se simte perfect, punând în farfurie numai legume și fructe proaspete. În plus, are și o grădină plină cu flori, îndeosebi trandafiri: ”În jurul meu e lume. Nu sunt singur în pustiu. Sunt, poate, de invidiat că învăț să trăiesc în rai , în viață fiind, înaintea multora. Pentru că, pe Valea Prahovei, la Cornu, e frumos. Sunt dealuri și păduri, iernile sunt blânde și aerul e bun. Lumea aici nu-i mai puțin tihnită , trăiește, visează, iubește și urăște, muncește, face economii , cheltuie și ignoră viața Capitalei, care i se pare imposibilă”, a declarat el, pentru femeide10.ro. 

Mai multe