Gabriela Cristea, dezvăluiri despre sarcină: „Nici acum nu m-am recuperat după operație”

9 noiembrie 2017 17:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea a sărbătorit pe 8 noiembrie ziua numelui, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, dar a acceptat invitația la emisiunea lui Teo Trandafir, unde a dezvăluit mai multe detalii despre micuța Victoria și despre sarcină.

Invitată la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Gabi Cristea a vorbit fără rezerve despre cât de mult i-a schimbat viața venirea pe lume a fetiței:

„N-am crezut că o să pot iubi pe cineva în felul asta. Prioritățile s-au schimbat la 180 de grade, nu mai e nimic negociabil. Întâi ea și apoi celelalte treburi. E un copil cuminte în sensul în care nu vrei să o auzi când îi e foame sau când are scutecul plin. În rest, este un copil cuminte. Ne lasă să dormim, noaptea avem două reprize de somn, una de 5 ore și una de 4 ore. Mai nou a început să socializeze. Nu mai doarme între mese 100%, doarme câte o oră. Îi cânt toate prostiile de pe lume pentru că spre rușinea mea n-am învățat toate melodiile pentru copii”, a povestit prezentatoarea Tv, în cadrul emisiunii.

Ea a relatat și emoțiile pe care le-a avut imediat după ce a născut și faptul că încă se recuperează după operația de cezariană: 

„Prima oară când a plâns s-a întâmplat în sala de naștere și a țipat de a auzit-o tot spitalul. Asta nu am zis-o nimănui: noaptea am dormit fără ea, iar la 6 dimineața m-am dus glonț la ea. Cum mă duceam, am văzut un pătuț roz, iar în jur erau numai pătuțuri albastre și am strigat: «Aduceți-mi fata, nu vedeți că e înconjurată numai de golani?». Am născut prin cezariană, e o operație grea. Nici acum nu m-am recuperat după operație. Săptămâna viitoare merg la consult și o să-mi spună când pot să alerg pe bandă, să fac mișcare.” 

Mai multe