Gabriela Cristea, extenuată după cea de-a doua naştere: «Am senzaţia că nu am mai dormit de cinci ani»

28 martie 2019 11:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nopţile nedormite încep să-şi spună cuvântul în cazul Gabrielei Cristea. Gazda emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" de la Antena Stars s-a externat săptămâna trecută, dar de când a ajuns acasă, programul de alăptare cu bebeluşul din trei în trei ore i-a cam pus capac. Prezentatoarea tv a povestit că acomodarea cu micuţa Iris este grea tocmai din această cauză.

Gabriela Cristea (44 de ani) este o mămică fericită, dar extrem de obosită. Vedeta s-a externat săptămâna trecută, dar viaţa cu doi copii mici şi cu o operaţie de cezariană nu este tocmai uşoară. Bruneta s-a plâns că nu reuşeşte să se odihnească prea bine, ba chiar le-a cerut medicilor suplimente alimentare că să-i dea mai multă energie. "Oboseala se cronicizează pe zi de trece. Am fost la policlinică să-mi scot firele. Mă simt foarte slăbită. Am senzaţia că nu am mai dormit de cinci ani", a povestit Gabriela Cristea la Antena 1.

Cât s-a aflat în spital, vedeta a primit sprijinul cadrelor medicale şi al consilierului pentru alăptat, dar imediat ce a ajuns acasă a constatat că hrănitul la sân din trei în trei ore, şi pe timpul nopţii, o extenuează.

"Medicii mi-au spus că programul de somn nu am cum să mi-l reglez, ci va fi doar o perioadă în care organismul meu se va obişnui cu această oboseală şi nu o voi mai reşimţi ca acum", a completat vedeta tv.

Gabriela Cristea a născut al doilea copil la un spital privat 

Gabriela Cristea a născut la 17 martie o fetiţă perfect sănătoasă, pe care o va boteza Iris. Na;terea nu a fost la termen, ci cu două săptămâni mai devreme, vedeta fiind în pericol de ruptură uterină. Aceasta este a doua operaţie de cezariană suferită de Gabriela Cristea la doar un an şi cinci luni de la precedenta prin care a adus-o pe lume pe Bella Victoria Margot.

Prezentatoarea de la Antena Stars este căsătorită cu Tavi Clonda. Cei doi s-au cunoscut la Kanal d, în platoul emisiunii "Te vreau lângă mine", pe care bruneta o prezenta  la postul turcesc.  

Citeşte şi:

Gabriela Cristea va fi nevoită să nască mai devreme. Care este motivul

Gabriela Cristea are pofte pe parcursul sarcinii. Nu se poate opri nici în timpul emisiunii

Mai multe