Gabriela Cristea, mesaj emoţionant de ziua ei! A împlinit 41 de ani

26 octombrie 2015 13:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea şi-a început dimineaţa cu multe urări. Prezentatoarea Kanal D aniversează astăzi 41 de ani, motiv pentru cei care o iubesc şi o admiră să o felicite de ziua ei. Tavi Clonda i-a transmis un mesaj emoţionant încă din pat, de cum cei doi s-au trezit.

Gabriela Cristea are toate motivele să fie fericită. Şi-a găsit liniştea în braţele lui Tavi Clonda, la câteva luni de la divorțul de Marcel Toader şi s-a căsătorit cu artistul. Bruneta şi actualul ei soţ s-au cunoscut în platoul emisiunii "Te vreau lângă mine" pe care ea o prezintă la Kanal D. Tavi Clonda s-a născut în Brăila, la data de 15 septembrie 1979. În primul an de școală, acesta a făcut cunoștință cu muzica pentru că a urmat un curs de pian. A continuat să studieze chitara, instrument de care ulterior nu s-a mai despărțit.

Tânărul şi-a felicitat soţia şi i-a transmis un mesaj care mai mult ca sigur a emoţionat-o. 

"Bună dimineaţa, iubita mea soţie! La mulţi ani fericiţi! Să fii iubită(eşti), sănătoasă (eşti şi să ţi se îndeplinească toate visele pentru că ai cel mai curat suflet!! Te iubesc!", a scris Tavi Clonda pe reţeaua de socializare. 

Mai multe