Gabriela Cristea se luptă de ani buni cu boala

25 aprilie 2016 18:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (41 de ani) se confruntă de câțiva ani cu o boală care-i afectează glanda tiroidă. Cu ajutorul unul medic endocrinolog, dar fără tratament medicamentos, vedeta tv de la Kanal D încearcă să țină sub control afecțiunea.

Invitată la "Teo Show", luni (25 aprilie), Gabriela Cristea a vorbit depre problemele de sănătate cu care se confruntă și care ar putea fi privite drept cauză principală a kilogramelor acumulate în ultima vreme.

Bruneta a povestit cum a descoperit că suferă cu glanda tiroidă: "Pot să spun că am fost un caz fericit. Spre norocul meu, am descoperit că tind să dezvolt aceste probleme chiar când s-a declanșat boala. Le puneam pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut analizele și factorii endocrini și totul a fost în regulă.  Mi-am refăcut analizele după trei luni și am descoperit că sunt peste parametrii normali, cu puțin, dar eram. Am ajuns la medic exact când trebuia." 

Gabriela a motivat astfel și despărțirea de emisiunea care a consacrat-o, "Mireasă pentru fiul meu", căci vedeta a spus că a ales sănătatea în detrimentul televiziunii, la momentul respectiv.

Endocrinologul a fost cel care a îndrumat-o pe soția lui Tavi Clonda către schimbarea stilului de viață: mai puțin stres, o alimentație echilibrată și sport cât se poate. Gabriela a ales să meargă la nutriționist și la cursuri de pilates pentru a-și ține sub control afecțiunea.

Mai multe