Gabriela Cristea şi-a impresionat soţul cu mesajul acesta! Ce i-a spus de ziua lui

15 septembrie 2017 12:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Weekendul începe mai devreme în familia Gabrielei Cristea, care are o aniversare importantă în familie. Soţul ei, Tavi Clonda, împlineşte 36 de ani, motiv pentru vedetă să-l copleşească cu urări şi cadouri. Artistul şi vedeta vor deveni pentru prima dată părinţi luna viitoare, când prezentatoarea tv este programată să nască prin cezariană o fetiţă.

Motiv de sărbătoare în familia Gabrielei Cristea. Gazda emisiunii "Te vreau lângă mine" de la Kanal d a publicat un mesaj emoţionant pe contul său de socializare în care vorbește despre cât de mult i s-a schimbat viața de când formează un cuplu cu Tavi Clonda. Prezentatoarea a trecut prin multe în ultimii ani. A divorțat cu mare scandal de Marcel Toader, a fost criticată că nu s-a dus la înmormântarea mamei sale și că nu are o relație cu tatăl ei. S-a liniştit sufleteşte de când l-a întâlnit pe actualul ei soţ, iar mesajul pe care i l-a trimis demonstrează acest lucru cu vârf şi îndesat. 

"Viața mi-a oferit mult zbucium până m-a așezat în brațele tale. Îți mulțumesc că ești omul, bărbatul, soțul, tatăl perfect. Îți mulțumesc că ești familia mea. La mulți ani!”, i-a transmis prezentatoarea partenerului ei de viață. Profund mişcat, Tavi Clonda a răspuns şi el mesajului. "Vă iubesc, prinţesele mele!", a notat solistul.    

Mai multe