Gabriela Cristea și-a răsfățat fetița în Parcul Mogoșoaia: „Ne ies dințișorii”

12 martie 2018 12:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vremea însorită și caldă din acest weekend (10-11 martie) le-a scos și pe vedete la plimbare. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au răsfățat fetița cu o plimbare în Parcul Mogoșoaia și a împărtășit momentul special din familia lor și cu prietenii virtuali.

Micuța Victoria a fost răsfățata zilei duminică pentru că părinții ei au plimbat-o printr-unul dintre cele mai frumoase locuri cu natură din apropierea Bucureștiului. Înfofolită bine, chiar dacă vremea a fost destul de caldă, și relaxată în căruciorul ei confortabil, varianta sport, după cum a menționat Gabi Cristea, Bella Victoria s-a lăsat purtată pe aleile acoperite de bolta copacilor bătrâni din Parcul Mogoșoaia.

Prezentatoarea a făcut, după mai multă vreme, un live pe Facebook care a fost încă din primele minute urmărit de o mulțime de fani, topiți de drăgălășenia fetiței.

La un moment dat, fetița a avut nevoie de un șervețel, dar Gabi Cristea a rezolvat rapid problema: „Hai mama, vorbești? Vorbești, mămica? Ne ies dințișorii și salivăm mult de tot”.

Mai multe