GALERIE FOTO EXCLUSIV Iată cine i-a susţinut în culise pe concurenţii de la “Dansează printre stele”!

6 octombrie 2014 15:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

În culise la „Dansează printre stele”, vedetele au fost suţinute de cei dragi. Duminică seara a debutat la “Dansează printre stele”, un nou show de dans la Antena 1, unde au participat o mulţime de vedete. Ce n-au văzut telespectatorii pe micile ecrane vă spunem noi şi vă arătăm, desigur.

Filmările  s-au petrecut la Ştefăneşti, la studiourile Kentauros, unde a fost amenajat studioul pentru “Dansează printre stele”. Vedetele şi concurenţii au venit însoţiţi de iubiţi sau iubite, soţi sau soţii. Soţia lui Nicolai Tand, cheful de la Antena 1, a venit în acelaşi timp cu Maria Marinescu care a stat toată seara şi a privit spectacolul de la balcon. Încă de la venire s-a ferit de blitzurile fotografilor şi a preferat să fie o prezenţă discretă. CRBL a venit să-şi susţină soţia, care a dansat cu Nicolai Tand. Alina Eremia a avut alături pe fratele, dar şi prinţii ei, plus antrenoarea personal Diana Ştirbu şi Sore, colega din LaLa Band. Raluk a fost însoţită de DJ Sava dar şi câţiva prieteni, plus Matteo şi iubita lui. Coregraful Bruce, partenerul Cosminei Păsărin, a venit însoţit de iubita lui. Bogdan Boantă cel care a dansat cu Alina Puşcaş a venit pentru prima oară însoţit de părinţi la un astfel de spectacol. Înainte de a începe emisiunea, Mona Segall, producătoarea emisiunii, şi-a păstrat obiceiul de la show-ul anterior şi, ca să aibă noroc, a dansat cu Edi Stancu, “şeful” baletului.Horia Brenciu a fost foarte dezinvolt şi a făcut o mulţime de glume cu cei din public însă la un moment dat a avut un mic accident în timp ce vorbea cu cei din juriu. Horia Brenciu a fost răsfăţatul showului căci avea propria rulotă parcată chiar la intrarea în studio unde şi-a parcat şi maşina.

Daniel Iordachioaie, care făcea parte din band ul showului, a şocat pe toată lumea cu un look total schimbat.

Solistul purta barbă şi o pălărie părând de nerecunoscut. Horia Brenciu a anunţat că a slăbit 50 de kilograme, însă surse din apropierea acestuia a u spus că a slăbit peste 75 de kilograme. “A slăbit peste 75 de kg. Era ceva între Demis Russos şi Pavarotti însă a vrut să demonstreze că încă mai poate să facă ceva în muzică şi că nu va fi la pământ după despărţirea de nevastă. Si-a schimbat look ul şi cântă în continuare la Teatrul de Revistă Constantin Tănase şi Teatrul Naţional de Operetă Ion Dacian”. Surse din preajma solistului spun că a acceptat oferta de la Antena 1 pentru “Dansează printre stele” după ce în trecut a mai colaborat cu echipa.

VEZI GALERIE FOTO EXCLUSIV!

Mai multe