Găteşte pe o mie de euro în Germania după “Românii au talent”

9 noiembrie 2015 13:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru cei mai mulţi participanţi, concursurile de talente sunt o rampă de lansare. Este și cazul lui Ionuţ Anton, care s-a făcut remarcat după ce a cântat în timp de gătea la “Românii au talent”, în 2014. După această performanță, Ionuț a primit o propunere care i-a schimbat viaţa.

Ionuț Anton (29 de ani) a surprins la concursul de talente de la Pro TV în sezonul din 2014. Tânărul a urcat pe scena de la “Românii au talent” şi a gătit antricot cu sos de miere pe pat de rucola. Totul, în timp ce interpreta piesa “Besame mucho”.

Ionuț nu a reușit să depășească prima fază a concursului, însă prestația sa a fost apreciată și imediat au început să apară ofertele de muncă din ţară şi străinătate. Din toate ofertele, tânărul a ales să plece în Germania, unde a fost solicitat să lucreze pe 1000 de euro pe lună.

Noul loc de muncă se află în Casagrande din Schwerin, unde locuieşte de atunci şi unde munceşte cu drag şi spor. “M-a văzut un prieten în emisiunea de la Pro TV şi mi-a propus această slujbă. Acum lucrez ca bucătar în Germania la Casagrande unde fac paste la greu într-un restaurant specific italian”, a povestit Ionuț în exclusivitate pentru Click!

Ionuț își amintește cu drag de începuturile sale în ale bucătăritului. ”Am început să gătesc devreme, la 16 ani, iar în 2006 am făcut practică la Pizzeria Domnească. Acolo era un chef foarte de treabă, care m-a primit să lucrez ca pizzer timp de doi ani. Apoi am început să lucrez la alte restaurante, unde am învăţat să gătesc diverse specialități internaționale, dar si mâncare românească”, a mai declarat tânărul.

Tatăl unui puști de un an și două luni, Ionuț are un vis. ”În continuare cânt în timp ce gătesc şi îmi doresc să am propriul restaurant”, ne-a spus Ionuț.  

Reţetă de aluat de pizza de la Ionuţ Anton

Ingrediente: 1kg făină, 500gr gheață, 25 gr sare, 15 gr zahăr, 12 gr drojdie, 100 ml ulei măsline.

Mod de preparare: se frământă şi se lasă la rece cam 3 ore. Iese un aluat ca de biscuiți, elastic, numai bun de folosit pentru ceva bun.

Mai multe