Geanina de la «Insula Iubirii» este gravidă. Tatăl copilului a înșelat-o cu ispita Nicoleta

17 septembrie 2019 18:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Geanina de la Insula Iubirii și Costas se pregătesc să devină părinți, potrivit declarațiilor făcute de o ispită apropiată de cei doi. Deși pe insulă ambii parteneri s-au înșelat reciproc și și-au vorbit foarte urât, iată că, pentru ei, iubirea a fost mai importantă și a învins. Așa că, cei doi îndrăgostiți ar aștepta acum un copil.

Costas a rezistat doar câteva zile până a căzut în ispita întinsă de Nicoleta. Deși au avut un parcurs plin de tensiuni și de replici acide, Costas și Geanina au găsit modalitatea de a rămâne împreună. «Gecuța Căluța», așa cum îi plăcea lui Costas să-și alinte iubita, este acum gravidă. Chiar dacă simțea lipsa ei pe timpul filmărilor de pe insulă, Costas a început o relație cu ispita Nicoleta, cu care și-ar fi dorit să continue și în România. «Ce faci, fă, Gecuțo?», așa îi plăcea să o strige pe iubita care urma să devină mama copilului lui, și iată că, cu toate reproșurile și jignirile pe care i le-a adus, Genina l-a iertat. 

Cei doi au plecat separați de pe insulă, însă, la întoarcerea în România, amândoi au găsit calea de a ajunge la un numitor comun și modalitatea prin care și-au iertat unul celuilalt greșelile nenumărate. 

Nimeni nu se aștepta ca Geanina și Costas să devină părinți, dar vestea dată de Ispita Dana a confirmat zvonul care a urmărit cuplul devenit celebru în urma apariției la Antena 1.

'Casă de piatră! O să le vină și bebelușul. Au un bebeluș pe drum. Este gravidă Geanina. Este cu el copilul, pentru că au rămas împreună', a dezvăluit o ispită la Xtra Night Show, potrivit viva.ro.

Geanina, schimbare de look senzațională

Geanina Obreja a intrat într-o serie de schimbări, consurenta și-a pus silicoane, și-a mărit buzele și și-a lăsat părul să crească, dovedind faptul că acum s-a maturizat și este o femeie în toată firea. 

Mai multe