Geanina Ilieş, apariţie de senzaţie la nunta fratelui

23 mai 2016 14:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

În acest weekend, Geanina Ilieş, știrista Observatorului a petrecut la nunta și botezul fratelui ei în Italia. Vedeta împreuna cu fratele ei, Tibi, au surprins mireasa într-un mod mai mult decât plăcut.

“Știam cât este de emoționată pentru aceea zi, iar ea s-a concentrat mai mult pe botezul nepoțelei mele, lăsându-se pe ea pe locul doi...așa suntem noi mamele. Așa că împreuna cu Arthur și fratele meu i-am facut cea mai mare surpiză. În ziua nuntii, i-am schimbat rochia de mireasă, i-am adus  o rochie  Marie Ollie, care i-a venit perfect. Mă bucur enorm pentru ei, totul a ieșit perfect iar eu am ea mai frumoasa nepoțică din lume”, ne-a spus Geanina Ilieș.

Totodata, vedeta, a fost și moașa fetiței înainte de botezul micuței la biserică, având grijă de ea până au preluat-o nașii pentru creșinare.

Geaniana Ilies este prezentatoarea observatorului de weekend de la Antena 1. Este într-o relatie de 4 ani de zile cu Mircea Dihel și are un băiețel de 9 ani. Nu de puține ori a declarat că își mai dorește și ea copii, chiar o fetiță. Timpul nu este pierdut, iar dacă Geanina ne va surprinde și ea cu o astfel de veste vom vedea.

Mai multe