Geanina Ilieș are picioare «criminale». A ieșit în oraș cu cea mai scurtă și decoltată rochie

25 septembrie 2019 14:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Geanina Ilieș (34 ani), fostă concurentă la emisiunea “Ferma”, de la PRO TV, rămâne una dintre frumusețile micului ecran, deși a renunțat de ani buni la pupitrul știrilor de la Antena 1. Bruneta a ieșit recent la un eveniment și a fost o prezență demnă de podium.

Geanina Ilieș a fost o prezență constantă la pupitrul știrilor, în special la jurnalele de știri ale Antenei 1, timp de 15 ani. Mama Natură a fost foarte generoasă cu ea, căci Geanina are un trup de senzație și niște picioare de invidiat, lungi, subțiri și tonifiate. De-a lungul timpului, bruneta a fost premiată nu o dată, ci de mai multe ori pentru frumusețea sa. De trei ani, de când s-a retras din lumina reflectoarelor de la Antena 1, unde era ştiristă, Geanina Ilieş s-a dedicat frumuseții! Și-a deschis două saloane de înfrumusețare, iar marți a fost gazda unui eveniment de lansare al unor produse organice.

După 30 de zile de teste pe „propria piele”, Geanina s-a declarat îndrăgostită de acestea. Pe lângă produsele de frumusețe pe care le folosește, Geanina face sport la greu și consumă alimente sănătoase. A exclus din alimentație zahărul și băuturile carbogazoase, iar în meniul ei sunt prezente cerealele, peştele, pastele, legumele, fructele şi supele.

Citește și:

Geanina Ilieş: «Mi-am început cariera într-un serial»

Geanina Ilieş a avut curaj să se demachieze în direct la tv!

Mai multe