George Michael, îngropat după 94 de zile

30 martie 2017 21:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

94 de zile, atât a stat la morgă trupul neînsufleţit al cântăreţului care s-a stins din viaţă în ziua de Crăciun la vârsta de 53 de ani. Miercuri, 29 martie, rudele şi apropiaţii l-au condus pe ultimul drum.

Tristeţe sfâşietoare la cimitirul Highgate, din nordul Londrei. O mână de oameni în haine cernite şi cu discreţie maximă, păziţi de zeci de bodyguarzi şi paznici din cimitir, l-au condus pe ultimul drum pe George Michael (25 iunie 1963 – 25 decembrie 2016).

În cortegiul funerar s-au aflat cumnaţii, fostul iubit Kenny Goss, Kate Moss, colegul din trupa Wham!, Andrew Ridgeley, şi balerinul Martin Kemp. Michael a fost depus alături de mama sa, care a murit în 1997. Conform presei britanice, cadavrul artistului a fost congelat, iar organele interne ţinute în borcane, până la emiterea raportului toxicologic şi stabilirea cauzei morţii.

În urmă cu trei săptămâni, raportul medico-legal a arătat că starul a murit din cauze naturale, că suferea de cardiomiopatie (n.r. inima lui îşi pierduse capacitatea de a pompa normal sânge) şi avea ficatul gras. Iubitul Fadi Fawaz, 43 de ani, a fost izgonit de la funeralii pentru că rudele se tem că va cere o parte din averea estimată la peste 200 de milioane de dolari. El s-a plimbat timp de 11 ore cu taxiul în jurul cimitirului pentru a fi alături de cel care l-a izgonit din casă de Crăciun, lângă care a trăit timp de mai bine de patru ani.

Mai multe