George Piștereanu, vacanță pe motor în Mexic: "Mi-a luat două săptămâni să pregătesc totul"

14 iulie 2021 7:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul George Piștereanu (31 de ani), cunoscut din reality-show-ul "Ferma", dar și din serialul "Vlad", s-a întors, recent, dintr-o vacanță inedită, în doi, pe motocicletă.

Interpretul lui Tibor din serialul "Vlad" ne-a oferit câteva detalii despre această aventură, derulată în Mexic. "A durat trei săptămâni. Am fost în Baja California, este o limbă de pământ care pornește din Tijuana și ajunge până în Cabo San Lucas și înapoi 3600 de kilometri, pe motor, am vizitat 12 orașe și am făcut și un vlog de călătorie pe canalul meu de YouTube. Am fost cu motocicleta doar eu și o creștină. Nu te duci niciodată pe un motor cu un prieten". 

"Mi-a luat două săptămâni să pregătesc totul, am luat cazările din timp pentru a-mi permite statul mexican să stau acolo, fiind și problemele legate de pandemie, și problemele cu alți români, care stau pe la granițele cu Tijuana și ne strică numele. A fost un control mai elaborat, totul s-a așezat, s-a pierdut un bagaj cu toate hainele creștinei, a trebuit să mă duc în mall să cumpăr alte haine, dar a fost amuzant, am vut priveliște superbă. Mie îmi place să văd totul de pe motor", ne-a povestit acesta.

Ce proiecte urmează? "Spectacole la teatru cu sala cu jumate din capacitate, o să încep niște proiecte, un film de lungmetraj, voi avea o vară destul de plină. Încep și un spectacol la teatru", a mai povestit George Piștereanu pentru Click! 

Mai multe