Geørge, sărut fierbinte cu o blondă de la noi! Soţia nu a fost de faţă

23 noiembrie 2015 14:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este vremea schimbării pentru artiştii de la noi. Jorge a devenit acum Geørge. Inspiraţia i-a surâs pe plan profesional, iar experienţa personală l-a ajutat să scrie versurile noului său single. La o săptămână de la lansarea piesei, o colaborare cu Jo, pe care o sărută în videoclip, melodia a strâns peste 1 milion de vizualizări pe Youtube.

Se pare că Ramona (43 de ani), soţia lui  Geørge, nu fost de faţă la filmărilările videoclipului pentru piesa “Nimeni nu-i perfect” , atunci când artistul o săruta pe Jo, după cum a declarat chiar el într-un comunicat dat presei: "Soţia mea nu a fost la filmări. A văzut că ne-am apropiat, eu şi Jo. Ea este obişnuită cu mine din «Romeo şi Julieta», unde mai tot actul mă sărut cu Julieta. Ce să fac? Am o meserie frumoasă."

De ce şi-a schimbat numele

“Schimbarea de nume a venit natural. De fapt, m-am întors la numele meu real. Simteam nevoia de maturizare muzicală. De ceva vreme nu mă mai regăsesc în «latino lover» de România sau alte ştampile pe care le-am primit în timp. Îmi doresc ca oamenii să mă descopere aşa cum sunt eu, George. Clipul la piesa «Nimeni nu-i perfect» e fascinant. Alex Ceauşu a făcut o treabă extraordinară şi sunt fericit de cum a ieşit!”, a explicat cântăreţul.

Geørge feat. Jo- “Nimeni nu-i perfect”

Mai multe