Gest incredibil al fostului iubit al lui Răzvan Ciobanu. Ce a dus la locul accidentului

30 aprilie 2019 14:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Imagini impresionante de la locul unde a murit Răzvan Ciobanu. Fostul iubit al designerului a pus o cruce din lemn cu numele celui care i-a fost partener de viață mai mulți ani și aprins o lumânare.

Totul a fost făcut într-o mare discreție, la scurt timp după ce mașina cu care s-a răsturnat Răzvan Ciobanu a fost luată de anchetatori pentru expertiza care va stabili cauzele accidentului. “Fostul prieten al lui Răzvan a fost la locul accindentului să îi pună o cruce din lemn cu numele lui. Este șocat și nu reușește să-și revină după cele întâmplate”, a declarat Vica Blochina în exclusivitate pentru Click!

Răzvan Ciobanu se despărțise în urmă cu aproape un an de iubitul său, medic în sistemul privat din București. ”Divorțul” a fost unul cu scandal și a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din pricina detaliilor violente. Cei doi se împăcaseră însă în ultima vreme și hotărâseră să păstreze o relație de prietenie.

Părinții lui Răzvan Ciobanu au ajuns marți la Morga din Constanța

Părinții lui Răzvan Ciobanu au ajuns marți dimineață la Morga din Constanța, pentru a vedea trupul fiului lor. Cei doi nu primiseră încă niciun fel de informații de la anchetatori și așteptau rezultatul necropsiei pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiul lor.

Din primele declarații ale anchetatorilor, mașina condusă de Răzvan Ciobanu rula cu viteză mare, iar la intrarea în localitatea Săcele, dinspre Năvodari, a părăsit carosabilul, a mai înaintat aproximativ 700 de metri și s-a lovit de câțiva copaci. Designerul nu purta centură și a fost proiectat afară din mașină, trupul său fiind gasit de paznicul unei ferme, care a și alertat autoritățile.

Mai multe