Gestul care demonstrează că Mircea Badea este extrem de protector cu fiul său

9 iunie 2017 12:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Brumă este o mamă-cloşcă şi recunoaşte acest lucru, dar nici Mircea Badea nu este departe de ea. Iubita prezentatorului tv a povestit cum se comportă cei doi cu fiul lor, Vlăduţ, în vârstă de trei ani şi a uimit pe toată lumea.

Atunci când devii mamă, viaţa ţi se schimbă complet, iar asta a simţit-o pe propria-i piele Carmen Brumă. Invitată la emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, vedeta a povestit că are mare grijă de fiul ei şi că uneori i se pare şi ei că îşi ţine copilul prea din scurt.

“Am această tendinţă exagerată de a-l cocoloşi, de a încerca să-l feresc de boli. Dacă tuşeşte un copil în parc, noi o luăm în direcţia opusă! Îl spăl pe mâini de 200 de ori pe zi!”, a mărturisit iubita lui Mircea Badea. dacă vi se pare că ea exagerează, atunci să vedeţi de ce a fost în stare prezentatorul de la Antena 3 . “El e mult mai rău decât mine. Ca să înţelegi, el se gândea să îi pună genunchiere în casă, ca nu cumva să i se întâmple ceva la genunchi”, a completat amuzată Carmen, care va face dezvăluiri şi despre cum a reuşit să ajungă la o siluetă de invidiat după ce în liceu s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus.  

Mai multe