Gestul cu care nevasta lui Pepe i-a lăsat cu gura căscată pe angajaţii unei cofetării

5 ianuarie 2016 11:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Pastramă nu profită aproape deloc de statutul de vedetă al soţului ei. Bruneta şi-a comandat de sărbători un tort la o cofetărie, de la care a devenit în timp clientă fidelă, şi a aşteptat cuminte la coada de zeci de persoane până a ajuns să-l plătească.

Soţia lui Pepe (36 de ani) este o tânără cu mult bun simţ. Asta nu o spunem noi, ci angajaţii unei cofetării din sectorul 2 l capitalei, de unde bruneta pleacă tot timpul încărcată cu prăjituri. De Crăciun, Raluca (23 de ani) a fost cea care a primit sarcina de a ridica tortul pe care îl ceruse maeştrilor cofetari şi nu s-a speriat de zecile de persoane care aşteptau la coadă. "Raluca a intrat în cofetărie şi s-a aşezat la coadă ca toţi muritorii de rând. Ar fi putut să se bage în faţă sau să profite de faptul că până la urmă este şi ea o vedetă şi să-şi ridice tortul mai repede, dar ea nu a părut deranjată că în cofetărie era aglomeraţie. A butonat telefonul cât timp a stat la rând, probabil ca să nu se plictisească aşteptând", a declarat pentru Click! o tânără care a recunoscut-o pe soţia artistului.  

Pepe şi Raluca Pastramă s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună două fetiţe, Maria, în vârstă de trei ani, şi Rosa Alexandra, de doar nouă luni.  

Mai multe