Gestul uimitor făcut de Iulia Albu! O concurentă a rămas fără reacţie

7 noiembrie 2016 19:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cea mai temută jurată de la "Bravo, ai stil!" a demonstrat că este "umană". Iulia Albu a fost impresionată de lacrimile sincere ale unei concurente care s-a ruşinat văzând că imagini cu ea din culise au fost difuzate pe post şi a izbucnit în lacrimi. Uimită de reacţia Silviei, jurata s-a ridicat de la locul ei şi a simţit nevoia să o consoleze.

Nu este pentru prima dată când Silvia, concurenta intens criticată de Iulia Albu, plânge la "Bravo, ai stil!". În mai multe ediţii, tânăra de 35 de ani s-a enervat şi a văsrat lacrimi amare susţinând adesea că i s-au făcut nedreptăţi, ba chiar a vrut să părăsească emisiunea-concurs. În ediţia de luni, Silvia a izbucnit din nou în plâns. Concurenta a făcut o scenă în culise. În glumă, ea i-a făcut o declaraţie de dragoste lui George. Artistul nu a rămas indiferent şi i-a răspuns în acelaşi stil amuzant, doar că Silvia nu se aştepta ca aceste imagini să fie văzute de telespectatori.

"Sper ca nu-mi dati un «Bravo...» pentru că am plâns şi pentru că sunt patetică!", a spus concurenta afectată! Izbucnirea ei emoţională a înmuiat-o până şi pe Iulia Albu, care a simţit nevoia să se ridice de la locul ei pentru a face un gest absolut uimitor. Jurata a îmbrăţişat-o şi i-a spus cuvinte ca să o încurajeze. "Este umană!", a spus Raluca Bădulescu. Cu toatea astea, Iulia a fost aspru criticată pe pagina de Facebook a emisiunii. 

"Esti minunată, Silvia iar în legătură cu îmbrățișarea Iuliei nu uita că aşa a fost trădat și Isus cu un sărut de Iuda! Ai grijă are mustrări. O huiduie telespectatorii și vrea să întoarcă foaia. Nici Maurice nu crede ce a văzut ochilor! Şi Vandici la fel... joacă teatru cu tine. Maurice este singurul corect de acolo și știe omul ce știe", a fost doar unul dintre zecile de comentarii prin care fanii au catalogat gestul juratei ca fiind unul fals. 

Mai multe