Ghenea nu-și mai ascunde iubitul milionar. Uite ce bine arată!

7 iulie 2016 17:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălina s-a pozat în piscină cu Matei Stratan și și-a avertizat rivalele că nu au nici o șansă la frumosul bogătaș: “voi nu puteți înota aici!”

De o lună încoace, Mădălina Ghenea ne ține pe jar cu proaspăta ei relație, etalându-și pe rețelele de socializare fotografii intime, în compania tânărului Matei Stratan. Însă abia ieri diva s-a decis să ne arate și chipul celui cu care se iubește. Și da, e și frumos, și bogat!

Fie că vrea să-i plătească polițe fostului iubit, designerul Philipp Pleine, de care s-a despărțit subit după doar 38 de zile, fie că vrea să stârnească invidii printre femei, Mădălina Ghenea (27 de ani) a spart ieri gheața și ne-a arătat cu cine se iubește. Nu că n-am fi știut, însă după o lună în care l-a ținut ascuns pe Matei Stratan (29 de ani), diva s-a hotărât să-l arunce și pe el în marea lume virtuală de pe Instagram. Poza îi înfățișează pe cei doi iubiți, băgați până la piept într-o piscină, ținându-se strâns lipiți unul de altul. Olteancă feroce, Mădălina nu putea să nu lase și un comentariu cu subînțeles, scris în engleză: “You can’t swim here” (n.r. – voi nu puteți înota aici), semn că acela e doar bărbatul ei, doar teritoriul ei. Cei doi se află în Italia, la vila din Toscana a familiei Stratan, unde trăiesc într-un huzur de nedescris. Matei Stratan este fiul lui Dan Stratan, un afacerist originar din Iași. Are o avere estimată la 300 milioane €, proprietăţi în Anglia, Italia, Iaşi, un parc auto impresionant, cu maşini de 200.000 € bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

Mai multe