Ghenea şi-a etalat picioarele pe covorul roşu, înainte de Sanremo

8 februarie 2016 12:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea (27 de ani) este printre prezentatorii Festivalului de la Sanremo. Frumoasa olteanaca a făcut furori, duminică (7 februarie). Bruneta a participat la o conferință de presă, organizată cu două zile înainte de începerea spectacolului. Ea a venit îmbrăcată într-o rochie roșie dantelată, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. Cel mai mare eveniment de muzică din Italia are loc între 9 și 13 februarie.

Frumoasa româncă a atras toate privirile. Mădălina Ghenea a optat pentru o ținută care i-a lăsat de vedere picioarele lungi. Actrița a purtat o rochie scurtă din dantelă, de culoare roșu-aprins, la conferința de presă organizată cu două zile înainte de începerea celum mai mare eveniment muzical din Italia. Cea de-a 66-a ediție Sanremo începe marți (9 februarie) și se încheie sâmbătă (13 februarie). 

Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel de succes mondial, se va număra printre prezentatorii celei de-a 66-a ediții a Festivalului de muzică de la San Remo, a cărui principală gazdă va fi, ca și anul trecut, Carlo Conti.

Mai multe