Gheorghe Turda: "Iubita mea cunoaşte codul dragostei"

7 iulie 2018 18:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gheorghe Turda (70 ani) şi noua lui parteneră de viaţă, Nicoleta Voicu (48 ani), fac paşi mari în relaţia lor. De puţin timp s-au mutat împreună, iar acum îşi fac planuri să plece într-o vacanţă, departe de casă.

”Am amânat vacanţa pentru toamnă-iarnă, pentru că ne dorim o croazieră şi unde vrem noi să mergem e foarte cald”, a declarat artistul pentru Click!, în culisele unui spectacol în Cişmigiu. ”Mergem, dar cu condiţia să închidă telefonul. Sincer, nu mai pot. Vreau o săptămână doar eu cu el. Săptămâna aia de miere”, a completat imediat Nicoleta, iubita solistului.

Gheorghe Turda i-a făcut curte solistei în octombrie-noiembrie 2017, însă abia de la Crăciun formează un cuplu. L-am întrebat cum a cucerit-o pe noua lui parteneră, însă răspunsul a venit din partea Nicoletei: ”Prin faptul că mi-a confirmat că lucrurile sunt serioase. Lucrurile au evoluat de la o zi la alta, de la o lună la alta. Suntem împreună de aproape 6 luni. Oricând, telefonul lui poate fi în mâinile mele şi în orice moment, telefonul meu poate fi în mâinile lui…”, a spus Nicoleta. ”Cam de la Sărbători încoace suntem împreună. Până atunci au fost tatonări… S-o ţină Dumnezeu cât mai mult lângă mine, şi pe mine lângă ea, pentru că ne potrivim. Se simte când e o simbioză între doi parteneri. Toate parolele mele le ştie, inclusiv codul dragostei”, spune Gheorghe Turda despre iubita lui. 

Mai multe