Gheorghe Turda nu are iubită, dar şi-a luat «aspirator» de femei

25 septembrie 2016 22:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

De patru zile, Gheorghe Turda zâmbeşte de la volanul unui autoturism de lux. Deşi nu a fost nici ziua sa de naştere, iar onomastica şi-o serbează abia la anul, celebrul interpret şi-a făcut un cadou în avans: un Volkswagen Touareg Mountain, de peste 200 de cai putere, pe care a dat aproape 50.000 de euro.

“Io-s din ţara Oaşului, fecioraş ca mine nu-i”, cânta în tinereţe Gheorghe Turda. Şi acum poate să cânte la fel, chiar dacă are 68 de ani, căci celebrul interpret a făcut o achiziţie de zile mari. De vineri, artistul, originar din Săpânţa, le zâmbeşte doamnelor, în trafic, de la volanul unei super maşini, nou-nouţe, care zboară ca vântul şi ca gândul, având în vedere că are sub capotă peste 200 de cai putere. Este vorba de un Volkswagen Touareg Mountain, din 2016, pentru care a cheltuit o mică avere. “Am dorit să-mi schimb maşina. Mă plictisisem de cea veche, şi am fost la reprezentanţa acestei mărci, ştiam ce model vreau. Mi-am luat un Touareg, alb, cu 240 de cai putere, capacitate cilindrică 3.000 cmc, pe motorină. Deja am făcut primii kilometri cu ea şi sunt foarte mulţumit”, a declarat pentru Click! Gheorghe Turda. Primul drum pe care l-a făcut maestrul a fost la biserică, pentru că este credincios şi a dorit să o sfinţească.

“Sâmbătă am fost la Biserica Naşterea Maicii Domnului, de pe Dorobanţi, şi l-am rugat pe preot să facă o slujbă de sfinţire. Eu sunt un om credincios şi ţin foarte mult la aceste lucruri, ca Dumnezeu să ne ferească de accidente şi oricare alte evenimente neplăcute”, ne-a mărturisit artistul. După cântecul popular, maşinile sunt a doua mare pasiune a artistului, iar de-alungul timpului acesta a condus numai mărci bune, autoturisme de teren.

“Înainte de Revoluţie am avut o Dacie, iar în 1983 am mai câştigat una la CEC. După ‘90, am avut un Volvo, iar la fix zece ani, am dat-o şi am cumpărat un Nissan Terrano 2. În 2006, am optat tot pentru jeep şi mi-am luat Toyota Land Cruiser. Mi-au plăcut maşinile de teren pentru că sunt foarte puternice şi nu te lasă la drum lung. Am pus-o la vânzare şi am cumpărat acest Touareg. Şi maşina îmbătrâneşte, ca omul, aşa că era nevoie de una mai bună”, a conchis interpretul. De când şi-a luat ”aspirator” de femei, Turda face furori în trafic. Dacă Gheorghe Turda s-a axat pe maşini după despărţirea de Lucia Lazăr, fosta iubită a artistului n-o duce nici ea rău. Pe plan sentimental de data aceasta. Mama Alinei Puşcaş iubeşte din nou. Zilele trecute, bruneta a anunţat pe Facebook că este într-o relaţie amoroasă, aşa că nu mai este cale de împăcare între ea şi Gheorghe Turda.

Lucia Lazăr a anunţat pe Facebook că s-a despărţit de Gheorghe Turda

Mama Alinei Puşcaş, Lucia Lazăr, n-a mai suportat să locuiască sub acelaşi acoperiş cu logodnicul ei, Gheorghe Turda, astfel că, la începutul lunii august, femeia a anunţat despărţirea printr-o postare pe Facebook: ”Vine o vreme când trebuie să pui punct şi să o iei de la capăt. Nu poţi ştii sigur ce va fi mâine, dar cu siguranţă, mai bine decât azi”, a scris bruneta. Nu s-a oprit aici, căci aceasta l-a acuzat pe solist că se urcă băut la volan şi că are un comportament dificil. Solistul a avut şi el o variantă. Turda a declarat, prin intermediul Click!, că el este cel care i-a făcut bagajul şi i-a spus ”adio!”, pentru că ”mă ţăcănea la cap ca o moară stricată”. Cei doi au format un cuplu timp de cinci ani.

Mai multe