Gheorghe Turda, reacție după scandalul cu Enceanu. Cum a reușit să-i spargă buza finei lui Ionuț Dolănescu

18 august 2021 16:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Une dai si unde crapă. Scandalul de pe Litoral, în care au fost implicați artiștii de folclor Constantin Enceanu și Gheorghe Turda, a făcut o victimă colaterală. Fina lui Ionuț Dolănescu s-a ales cu buza spartă, după ce paharul aruncat de Turda înspre Enceanu a ricoșat către ea.

Gheorghe Turda (73 de ani) și-a prezentat scuzele după scandalul de la mare, cu colegul de breaslă Constantin Enceanu (57 de ani). Nu rivalului său, ci tinerei care a avut de suferit de pe urma altercației, nimeni alta decât viitoarea fină a lui Ionuț Dolănescu.

„În legătură cu scandalul provocat pe litoral de Enceanu săptămâna trecută, Gheorghe Turda transmite următorul mesaj: Scuze pentru domnișoara, viitoarea mireasă, fina lui Ionuț Dolănescu. Gheorghe Turda nu glumește și se ține de cuvânt. Vreau să-i cânt la nuntă gratis și la botez pentru scuzele pe care cred că mi le va primi”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Solistul a explicat și incidentul cu paharul „Fără să vreau, paharul a căzut înspre Enceanu, apa a ajuns acolo unde trebuie, să-l potolesc de porcăriile care s-au întâmplat la masă”, a mai spus el. Paharul a ricoșat înspre fina lui Dolănescu, rănind-o la buză.

Cum s-a petrecut incidentul

Altercația s-a petrecut în Mangalia, la terasa hotelului unde se filmase emisiunea "Rămășag pe folclor", scrie publicația starpopular.ro. Artiștii au rămas, apoi, la o cină alături de gazde și echipa de filmare. Aceștia au început să le cânte gazdelor, iar când a venit rândul lui Gheorghe Turda, Constantin Enceanu l-a oprit din cântat. Gheorghe Turda s-a enervat și a aruncat cu un pahar, care i-a spart buza finei lui Ionut Dolanescu.

Citește și:

Gheorghe Turda i-a aruncat paharul în față lui Constantin Enceanu. «Băiatul nu e normal cu capul»

Folclorul, cu poalele în cap! 5 mari cântăreți s-au prins într-o horă cu jigniri, bârfe și replici scandaloase

Mai multe