Gheorghe Zamfir, mire la 75 de ani în port popular

29 aprilie 2016 19:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragostea nu ţine cont de vârstă, iar Cupidon a fost generos cu maestrul Gheorghe Zamfir şi cu aleasa lui, Nicoleta Beca. Cei doi şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu, nu doar la starea civilă, iar Click! a aflat detalii despre ceremonie, chiar din gura miresei.

Marele naist Gheorghe Zamfir (75 de ani) trăieşte o a doua tinereţe după ce a reuşit să divorţeze, anul trecut, de franţuzoaica Marie Noelle (68 de ani). Femeia care l-a convins că merită să fie fericit şi să ia totul de la capăt este cea care-i stă aproape de opt ani, artista Nicoleta Beca (31 de ani). Chiar dacă între ei este o diferenţă de vârstă de aproape 44 de ani, “regale naiului” şi tânăra, doctor în sociologia muzicii, au lăsat deoparte ideile preconcepute şi gura lumii şi şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Întâi au făcut cununia civilă, anul trecut, după ce Zamfir a reuşit să divorţeze, iar Click! v-a anunţat ştirea, în exclusivitate.  

Şi iată că acum, tot Click! a aflat că naistul s-a ţinut de cuvânt şi a luat-o pe Nicoleta de soţie şi în faţa Domnului, în port popular, în luna februarie, la o biserică din oraşul natal, Găeşti. Naş le-a fost o faţă bisericească importantă din Paris, iar petrecerea a fost una extrem de intimă.

”Într-adevăr, ne-am căsătorit. Am făcut cununia religioasă imediat după cea civilă. Am ales o biserică exact pe sufletul nostru, extrem de frumoasă şi cu mare însemnătate pentru noi. Totul s-a petrecut într-un cadru intim, alături de câteva persoane apropiate nouă. Nu am purtat rochie de mireasă, ci costum popular, de altfel toţi cei invitaţi au avut câte o piesă vestimentară specifică portului tradiţional. Naş ne-a fost un prieten drag, pe care domnul Zamfir îl ştie de 30 de ani, este vorba despre preotul principal al Bisericii Ortodoxe de la Paris, împreună cu soţia sa”, a povestit Nicoleta Beca pentru Click!, care acum în buletin este Nicoleta Zamfir.

La fel de clasice au fost şi bijuteriile cu care şi-au pecetltuit dragostea eternă. ”Verighetele sunt unele normale, nu am căutat ceva deosebit. Am mers pe principiul văzut, plăcut, luat. Sunt din aur galben, simple”, ne-a mai spus mireasa. După ce devenit din nou mire, lui  Zamfir îi merge foarte bine şi profesional. Are nenumărate concerte, în plus, la jumătatea lunii, maestrul a fost oaspete de onoare, la invitaţia Organizaţiei de Relaţii Internaţionale Diplomatice, pentru a-i fi sărbătorită cariera internaţională, alături de alte nume ale culturii. 

Naistul a divorțat în 2015 de franțuzoaica Marie Noelle 

Andree Noelle Marie Boitel de Morisel şi Gheorghe Zamfir s-au căsătorit în septembrie 1994, în Franţa. Au locuit atât în ţara soţiei, cât şi în România până la separarea din anul 2005. Atunci, Noelle şi-a luat cei trei copii pe care îi avea dintr-o relaţie anterioară şi s-a întors definitiv în Franţa. În aprilie 2010 ea a intentat divorţ în Franţa, iar în iunie, acelaşi an, el a deschis proces în România. După cinci ani de bătut podelele Tribunalului TGI din Fontainebleau, Gheorghe Zamfir şi franţuzoaica Marie Noelle au reuşit să divorţeze pe 26 martie 2015. Atunci, instanţa a mai hotărât ca naistul să-i plătească fostei neveste o pensie de 600 € lunar, timp de şase ani, în total 40.000 €.

Click! spune: 

Reporterii Click! au aflat în exclusivitate în luna ianuarie că naistul şi mai tânăra lui iubită au spus „da” în faţa ofiţerului stării civile. Ca şi nunta, şi cununia civilă a avut loc tot în România, într-o discreţie totală. Ştirea aflată de Click! a fost confirmată chiar de proaspătul mire, în stilu-i inconfundabil: „Am spus «Da» la primărie, iar restul va fi prin muzică: «Zamfir comes back» (n.r. Zamfir se întoarce)”.

Şi ei se însoară la vârsta a treia!

Gabriel Cotabiță (60 ani) și-a schimbat prioritățile în urma infarctului suferit anul trecut, așa că acum este hotărât să își oficializeze relația cu iubita lui, Alina, cu care e împreună de 5 ani. “A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina”, a povestit artistul în revista “Taifasuri”. Ceremonia va avea loc la vară.

Și actorul Florin Zamfirescu (66 de ani) ne-a confirmat că o va lua cu acte pe doctorița Daciana. “Suntem de ceva timp împreună, dar nu am făcut pasul până acum. Deocamdată căutăm o dată potrivită. Vrem să ne cununăm la biserica de lângă Palatul Mogoşoaia”, ne-a spus maestrul, care ar fi astfel la cea de-a patra însurătoare.

Mai multe