Ghicești ce sexy artistă s-a deghizat așa de Revelion?

1 ianuarie 2015 16:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Inspirată din filmul "Harry Poter", Elena Gheorghe a apărut într-o costumație cu care greu ar fi recunoscut-o cineva. Frumoasa cântăreață s-a deghizat pentru filmările Revelionului difuzat de Antena 1 și nu mică i-a fost mirarea când a văzut că cei din jur nu și-au dat seama cu cine au de-a face.

Elena Gheorghe adoptă ținute extrem de sexy pe scenă cu care reușește să-și dea fanii gata. În imaginile difuzate în noaptea de Revelion de Antena 1, frumoasa artistă a intrat în pielea unui personaj din filmul "Harry Potter", Dobby, vestitul spiriduș.

Personajul a fost greu de ghicit, căci deghizarea a fost una cât se poate de reușită. Masca a fost făcută special pentru chipul vedetei, pentru ca mulajul să fie perfect. După multe supoziții și observații, surpriza demascării a fost de proporții. În spatele măștii se afla nimeni alta decât Elena Gheorghe. "Aseară la Revelionul Starurilor de pe Antena 1 m-am deghizat în Dobby din Harry Potter. M-am distrat maxim!", a scris Elena Gheorghe pe pagina ei de Facebook. 

Mai multe