Ghinionista de la «Masterchef» și-a lansat Academia Culinară

30 martie 2016 23:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aida e fericită că, după o serie de ghinioane, a ieșit soarele și pe strada ei. Nu de alta, dar la începutul lui februarie, din cauza unui scurtcircuit, bucătăria casei în care locuiește cu chirie a ars complet, cățelul a murit în incendiu, iar ultimele economii, în valoare de 4.000 €, pe care le ținea într-un dulap, s-au transformat în scrum.

Necazurile nu au doborât-o pe fosta câștigătoare a concursului “Masterchef”, de la Pro tv, ba mai mult, au încurajat-o să-și ducă mai departe proiectele și, iată că, după o lună și jumătate de la acel eveniment, Aida Parascan și-a lansat Academia Culinară.

Marți seara, ea a fost înconjurată de prieteni și de colegi pe care i-a răsfățat cu multe bunătăți. Sushi, piept de rață, prăjituri de post sau cu ciocolată, vinete și dovlecei și vinete panko, totul a fost delicios, iar dovadă au fost farfuriile goale.

”Sunt fericită că am dat drumul acestui proiect. E un mod de a socializare și a petrece timp împreună cu prietenii. Am sediul pe strada Grădina Icoanei, aici voi ține cursuri de gătit, la prețuri cuprinse între 50 și 400 de lei”, ne-a spus Aida Parascan.

Mai multe