Gianina Corondan a strălucit pe scena unui eveniment monden! Cum s-a îmbrăcat vedeta FOTO EXCLUSIV

2 iulie 2015 10:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gianina Corondan (44 de ani) a fost prezentă la petrecerea organizată de revista VIP, la un hotel din capitală. Evenimentul a purtat numele de Very Important Picnic ( Picnic foarte important n.r), iar vedetele prezente la eveniment au trebuit să se îmbrace după o temă anume: retro-cool.

Gianina Corondan este una din cele mai iubite și cele mai noncomformiste vedete de la noi, deși a fost concediată de la Televiziunea Română,  ea nu s-a lăsat și și-a urmat visul. Și-a deschis o afacere proprie anul trecut, un after-school, iar acum se ocupă de partea redacțională la revista VIP. La picnic au fost prezente foarte multe nume mari din showbiz-ul românesc care și-au etalat ținutele elegante, în stil retro.  

Fosta prezentatoare a optat pentru o ținută lejeră, de vară. Ea a purtat o rochie mai cumințică decât celelalte vedete, dar a strălucit pe scena evenimentului. Gianina a optat pentru o rochiță vaporoasă, de culoare maro cu buline albe. A asortat ținutei o pereche de pantofi nud cu toc ortopedic. Deși obișnuia să aibă coafuri trăznie, realizatoarea Tv a ales să își facă onduleuri discrete care să se potrivească cu tunsoarea bob și blondul foarte deschis pe care îl are.

Mai multe